Springer bjørken ut til 17.mai………..

Vi står foran en langhelg og det skal bli godt etter travle dager.  I dag har jeg vært ute og jobbet litt i hagen igjen – det spirer og gror og begynner bli fargerikt.  Skogen er ganske så grønn etterhvert -eneste vi mangler nå er litt varme.  Men kanskje likegreit å vente med den til juni -istedenfor som de siste årene at sommervarmen kom -og gikk med  april …….

Da jeg var barn husker jeg det store spennende spørsmål på våren var -«springer bjørken ut til 17. mai ?» DET kan vi slå fast at den gjør i år – er en god stund siden eselørene var på kvistene -nå er det solide bladverk på bjørken.

Ellers i hagen spirer og gror det også – riktig så trivelig tid vi går i møte.

 

Kirsebærtreet begynner så smått å blomstre
Lubne tulipaner
Primula -som for 5 år siden ble plantet ut fra en stueblomst blir større og større for hvert år.
Rododendron er nydelig i blomst
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.