Kyllingsalat

I en link på VG (tror jeg ) fant jeg en  artikkel fra Vektklubben om mat som metter.  Ene bilde av en salat så utrolig fristende ut, så jeg kopierte retten og fant ut at jeg kunne dele den her.

Jeg brukte :

 •  babyleaf salat
 • cherrytomater
 • agurk
 • paprika
 • rød løk
 • kik-erter
 • avokado
 • og kyllingfilet

Jeg har ikke skrevet mengde på ingrediensene . Det tilpasser en etter hvor mange som skal spise, hvor glad en er i de forskjellige ting og hva en har tilgjengelig og .  Jeg brukte kyllingfilet som jeg stekte i strimler, de fikk dessverre litt for god farge…….som fremgår av bildet.  Jeg tenker at en kan bruke det kjøtt en har tilgjengelig -feks rester fra middag. Jeg vil tro at reker og kan være godt i denne salaten. Bland bare alt sammen i en skål eller på en tallerken drypp noen dråper sitron/lime og god olivenolje over og nyt .

_DSC2997

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Kyllingsalat”

 1. Gäst - 03.05.2015 22:36
 2. black carpenter ants - 08.10.2018 06:07

  More Bonuses

  Lavkarbo gjort enkelt | Enkle oppskrifter og ideer basert på et kosthold med lite karbohydrater og økt mengde fett

 3. vera bradley travel tote - 12.01.2022 13:03

  vera bradley travel tote

  Lavkarbo gjort enkelt

 4. leather laptop tote - 14.01.2022 08:49

  leather laptop tote

  Lavkarbo gjort enkelt

 5. valentino garavani rockstud top handle shoulder bag - 17.01.2022 22:30

  valentino garavani rockstud top handle shoulder bag

  Lavkarbo gjort enkelt

 6. how to use phanxy - 20.01.2022 03:08

  how to use phanxy

  Lavkarbo gjort enkelt

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.