Kylling i fløtesaus

Det enkle er ofte det beste, noe denne middagen kan bekrefte.  Kom sent hjem og på en rask tur i butikken tok jeg med en ferdiggrillet kylling.  Utrolig kjedelig å bare ha den som den er derfor fikk den følge av purre paprika og fløte. Og resultatet ble så bra at det er merket ut som middager for fremtiden og.

 

Del kyllingen i biter.   Del paprika og purre og surr dette mykt i litt smør i en gryte.

Ha i kylllingbitene og hell over ønsket mende fløte.

Om en bare vil ha det kremet vær forsiktig med fløten, mer fløte om en ønsker en saus.   La det hele småkoke til fløten tykner og kyllingen er varm.   Server det som det er eller med mer grønsaker, feks kokt brokkoli.

 

 

Squashgryte med pølser

Denne retten oppsto som en typsik oppryddingsrett.  En slik dag da det begynner bli tomt i kjøleskapet men jeg haar bestemt for bruke opp det jeg har før jeg handler på ny. Noen grønsaker hadde jeg pluss en pakke pølser.  Vanlige wiener – eller grillpølser er jeg ikke så glad i , men pølser med litt mer smak kan jeg godt ha i huset -spesielt i sommerhalvåret når grillen er i bruk.  Coop sine pølser som selges i disse «ta tre for 69 tilbudene » er godkjente, lite karbohydrater og mange forskjellige smaker.   Følgende ingredienser ble middag denne dagen:

Del squashen på langs og fjern «kjernene» i midten.  Del resten i cm tykke biter.  Del paprikaen i smale strimeler.  Pølsene og aspargesen kuttes i biter.   Stek det på svak varme til squashen er myk.  Tilsett creme fraiche til det ahr en passe cremet konsistens og smal til med urter, pepper og litt salt.

Kjempegod gryterett som nok skal gjentas.

Og vinneren er :

Morsomt med så mange som ønsket boken og utrolig spennende å trekke ut vinnerne.  Jeg legger her listen over de heldige.  Navn og når dere har kommentert står i parentes, ettersom det var fler med samme navn . De  heldige vinnere får en mail fra meg og.

De heldige er :

Anne Bente Bentsen (30.08.12 kl 13.01)

Janne (2.9.12 kl 15.50)

Marian (2.9.12 kl 16.50)

Madeline (30.8.12 kl 12:56)

Helle Dk (30.8.12 kl 12:48)

Lene Cee (1.9.12 kl 21.13)

Elin (30.8.12 kl 19:43)

Monica Nerødegård

Cecilie Tue (30.8.12 kl 12.22)

Wenche Guldbrandsen (30.8.12 kl 11.44)

 

Gratulerer til dere, mail er på vei.

 

Trekning

Først må jeg si at det er morsomt at det er så utrolig mange som vil være med i denne uhøytidlige konkurransen. Jeg vil at så mange som mulig skal få muligheten, derfor har jeg satt fristen til kl 20.00 i kveld.

Det dreier seg om ti bøker av denne :

‘Lettere liv med LAVKARBO 2’ med nye tips og favorittoppskrifter.  Her finner du 28 nye oppskrifter  og 12 Allers-favoritter med ny vri   Her får du også alle tipsene for å lykkes med  et nytt kosthold – inkludert mange deilige  retter som er ferdige på bare 15 minutter!

 

Se hvordan du er med i trekningen HER

Resultatet kommer i løpet av morgendagen, så følg med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...