Fiskepakke -igjen

Grillsesongen er langt fra over i huset her selv om skolestart og ferietid nå er forbi.  Grillmat trenger ikke bare være kjøttprodukter, like ofte som det grilles kjøtt her, ligger det fisk på grillen.   Kan det stekes, kan det grilles…….

Denne gangen er det en gammel traver i huset her som har stått på menyen, den har vært innlegg i bloggen før men en god ting kan ikke nevnes for ofte så her er en aldri så liten reprise og påminning:

Det geniale med denne varianten med fiskepakke er at det er en pakke pr person og pakken kan tilpasses den enkeltes smak og ønsker.  Både fisk og grønsaker er rå og tilberedes sammen på grillen.  Et godt stykke folie til hver pakke og et stykke med bakepapir under maten – dermed brennes den ikke fast i folien.

Er det noen som ikke spiser lavkarbo begynner en nederste lag med potetterninger , deretter de grønsaker man måtte ønske, brokkoli , blomkål, squash, løk, purre paprika etc etc  Både rød og hvit fisk går fint å tilberedes på denne måten.

På toppen legges så fiskestykket, litt krydder eller andre smakstilsettinger over fisken, et par klatter med smør og lukke pakken igjen.

Legg så pakkene på grillen, den bør være varm, har du gassgrill skru ned varmen slik at det ikke er maks varme.  I kullgrill kan det være greit å tenne halve grillen og flytte pakkene litt fra området med direkte og indirekte varme.

Når grønsakene er møre og fisken ferdig «kokt» er det klart for servering og det gjenstår bare å nyte.

Denne gangen brukte jeg brokkoli, purre og laks, litt basilikumpasta og revet parmesan på toppen der igjen.  Server med en skje rømme.

Vel bekomme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Fiskepakke -igjen”

  1. The Kitchn Queen - 15.08.2012 10:01

    Så enkelt og greit! Dette tror jeg blir dagens middag. Laksekoteletter er tatt opp fra fryseren, og slike «alt-i-ett-pakker» er jo genialt. Lite oppvask blir det, også:)

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.