hva kan man si …..

Jeg fikk se bladet soma news  i går – i en artikkel om blogger er da  bloggen min kommet med.

Skal ærlig innrømme at jeg ble litt stolt da jeg så jeg var kommet med i artikelen, og ikke rent forbauset da jeg leste omtalen.   Jeg syntes det er en fanatstisk uttalelse og jeg blir både rørt og en smule overveldet.

Jeg er forbauset over hvordan hele bloggen har tatt av etter jeg fikk den over på eget domene.  Takk til alle dere som leser og liker det jeg gjør, uten respons fra dere hadde bloggen fortsatt vært det den ble lagd som en egen oppskriftsbok på nett.  Det inspirerer veldig til fortsette å tenke ut og lete opp nye ideer og oppskrifter.

Her er et utklipp fra bladets forside og hva de skriver om bloggen min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

9 kommentarer til “hva kan man si …..”

 1. Vibeke L - 19.08.2011 00:17

  woow, så bra og gratulerer så masse med det 🙂 jeg er ganske fersk i lavkarbo-gamet. ett par uker bare. men kom raskt over bloggen din, og har siden sett veldig masse på nye og gamle innlegg. kommer til å prøve mange av oppskriftene du har lagt ut. 🙂 tusen takk for at du deler. 🙂 mvh. vibeke 🙂

 2. Tove H - 19.08.2011 00:57

  Stilig:o)). Meget velfortjent. Jobber meg mer og mer inn i lavkarbobiten og er veldig glad for å finne oppskrifter og ikke trenge å pønske ut ting og tang selv:o)). Anbefaler bloggen din til alle som lurer på lavkarbo:o))). Sier som Vibeke, tusen takk for at du deler:o)). mvh Tove

 3. Kristin - 19.08.2011 07:08

  Åh, så spennende! 😀 Gratulerer ^^ De har da helt rett i det de sier også, bloggen din er kjempeinspirerende, og jeg gleder meg alltid til hvert innlegg 🙂 Stå på!

 4. Elin - 19.08.2011 08:45

  Gratulerer! Må være veldig inspirerende og moro å få en sånn omtale i et «fagblad».
  Har vært innom her daglig siden jeg fant deg,og fått masse inspirasjon. Gleder meg til å fortsette «bekjentskapet» 🙂

 5. Rita - 19.08.2011 10:11

  Gratulera! Vèl fortjent!! 🙂

 6. Anne-Britt Eide - 19.08.2011 13:30

  Gratulerer. Ikke rart – så inspirerende som bloggen din er. Kom tilfeldigvis over den via Facebook. Så mange flotte oppskrifter. Sier som de andre; takk for at du deler. Så slipper vi å finne opp kruttet på nytt. Gleder meg til å prøve ut oppskrifter herfra. Allerede prøvd en og frister absolutt til gjentagelse. Er helt fersk i dette, så får se hvordan det blir. Gleder meg allerede til neste oppskrift.

 7. Silje - 20.08.2011 23:26

  Velfortjent – du er favorittlavkarbobloggeren min, og inspirerer til deilige lavkarbomiddager 🙂

 8. Janicke - 23.08.2011 11:48

  Du har en super duper blogg 😀 Velfortjent!!!

 9. Hailey - 10.04.2013 05:54

  Until August diflucan pill 2.3. Participate in the development of drug use policy and pharmacy benefits

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.