Kjeks av ost

I dag har gradestokken tippet over null og faktisk steget opp til et par tre grader – så jeg hev meg over vaskebøtten og gikk løs på vinduene – noen måneder med skikkelig regn etterfulgt av heftig snøvær med jevne mellomrom er ikke det gunstigste for skinnede vinduer.  Nå har samtlige fått en overhaling med vann og nal og fiberkluter etter alle kunstens regler og  glad og fornøyd satt jeg meg ned og så på mine skinnende vinduer.  Bare en liten hake -fikk så utrolig lyst på «noe» kaffe hjalp ikke -skapene tomme for snop,men i kjøleskapet -mm en god blåost – et par skiver av den på et par kjeks – men problemet er jo at kjeks er forbuden frukt.

Ikke noe problem, kjøleskapet inneholder og så et par pakker med kavli skivet ost.  De kan bli fine kjeks.

Legger noen skiver ost på bakepair -viktig ! Jeg har ost med bacon som jeg har prøvd før, og paprika som er ny variant her i huset.  To skiver om gangen holder – og så i mikroen.

 

I min mikro full guffe i ca et par minutter – legger de på en rist i et par min og har flotte kjeks. Tiden og styrken på ovnen varierer så en må prøve seg frem.Ser at osteskiven med paprika har lettere for å bli svidd eller brun før den er helt ferdig …….     Kan nytes bar eller med pålegg /ost på 😉 Knallgode

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Kjeks av ost”

  1. Line - 11.02.2010 18:20

    Nam, ja takk, tar gjerne et par av de.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.