Godt nyttår

Det er utrolig som tiden flyr – allerede på årets siste dag.

Nyttårsforsett har jeg egentlig ikke.  Jeg har bare en plan om å fortsette med lavkarbo kosthold og kanskje også skjerpe meg ørlite grann på den fronten slik at vekten kan komme på gli igjen.  Har stått rolig lenge nå, men det tror jeg bare er sunt å stabilisere litt,  men nå vil jeg videre noen kilo til.  Vi får se hva det nye året bringer,  er iallefall fullt av muligheter, det er bare snakk om å gripe de.

Jeg takker alle som har vært innom bloggen og lest i året som har gått og takk for alle kommentarer, alltid hyggelig å kikke innom og lese kommentarer som er kommet.

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår – gleder meg til å ta fatt på det nye året.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Godt nyttår”

  1. Melusine - 01.01.2011 11:09

    Godt Nytt År til deg!
    Gleder meg til mange spennende oppskrifter her i det nye året 🙂

  2. Janicke - 01.01.2011 14:37

    Godt nytt år!! Gleder meg til året som kommer og følge videre bloggen din 😀

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.