Egg og salat

 

Når jeg nå ar disse stramme kostholds dagene for å prøve gi kroppen en liten boost på vektnedgangen før ferietid er frokosten det store spørsmål hver dag.  Ikke meieriprodukter og ikke kornprodukter begrenser den ganske godt -og jeg prøver variere for ikke bli lei feks egg som det blir en del av.  Mens jeg kokte 3 egg i dag og lurte på hva jeg skulle ha til falt blikket på salatpakken m babyleaves som jeg kjøpte forleden.  Ikke ofte jeg får lyst på salat bare sånn i seg selv -ja det er godt men det er og meget magert. I dag kom den lysten i midlertid og frokosten ble så enkel at jeg knapt har tenkt tanken før – derfor blir den og et innlegg her.

Frokosten ble til av en god hånfull av salatbladene – rev de i litt mindre biter

 

Deretter en tomat, delt i passe stykker og litt paprika.  Noen terninger med fetaost og til slutt litt sitronolje over det hele -Liker smaken denne oljen gir over salat – det går og helt fint å dryppe litt lime eller sitron over og så noen dråper god olivenolje.
Eggene ble skrelt og delt med en gang de var kokt og fikk et dryss med smeltet smør over seg -for å få nok fett ( jeg må innrømme jeg mentalt sliter litt med dette med fettet enda -men ser det virker ) deretter ble enggene forsiktig blandet i resten – Utrolig enkelt fargerikt og godt.  Med 3 egg er det og mettende .

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Egg og salat”

  1. Charlotte - 05.06.2010 16:12

    Må bare høre, den sitronoljen, hvor har du fått tak i den? Den så spennende ut 🙂

  2. Makronella - 05.06.2010 21:34

    Sitron oljen kjøper jeg på Ica maxi eller andre litt store butikker – det er flere typer pleier stå der olivenoljer og slikt står .Jeg har pleid å kjøpe monini sin (http://www.monini.com/viewdoc.asp?co_id=347) Kun fordi det er den jeg er blitt vant til kjøpe -sikkert like god andre merker . Har og pleid ha den med basilikum.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.