For et liv :)

Jeg har mange forsøk på slanking bak meg, pulver, ensporete kurer , harde kurer, halvhjertede kurer, vektklubben ……. Felles for de alle er at de har vært kipe, talt kalorier og styrt unna alt som heter fett og om jeg har gått ned har jeg gått opp igjen like fort -og ofte  fått med bonus på oppgangen også.  Lavkarbo hadde jeg hørt om men bare kontant avvist -leve UTEN brød og pasta  – nope overhodet ikke aktuelt !!

Men ting endrer seg – jeg kom til et punkt der jeg slet så pass både med både vekten og med magen, at jeg fant ut «Okei det går an å prøve » man kan jo alltid gå tilbake, dette var i slutten av september 2009………… Men det skjer nok ikke – jeg har aldri gått lett ned i vekt, og tålt lite utskeielser – så begynner lavkarbo livet -og kiloene forsvinner sakte men sikkert.  Jeg leser og jeg finner mye interessant.  Jeg begynner å blogge, ikke fordi jeg tror jeg er noe mester, men fordi jeg selv syns det er topp å finne enkle lette oppskrifter med ingredienser som finnes overalt – og mange ganger er det jo bare komme på ideen og hvordan eller hva en kan gjøre med råvarene en har tilgjengelig, samtidig hjelper det meg og min vei til min nye livsstil.

Når jeg tenker på tidligere forsøk på vektnedgang – frokost bestående av grapefrukt og et knekkebrød som en skulle tro var laget av finer,  vann eller skummet melk ristet sammen med noe pulver.  Vektklubben sine lettvarianter – magert er stikkord  og plenty med brød -fikk meg ned 7 og opp 4 mao totalt ned  3 kilo på like mange år ………

Vel, dagens frokost er mye sprekere enn noen av de tidligere  – en ting er den er god, men den gir meg og litt følelse av luksus, metthet følelse og tilfredsstillelse – er det rart en en ikke føler noen store dramatiske savn og tallet på vekten i dag viser straks  12 kilo ned -15kg  om jeg tar med vektklubbnedgangen

I dag var det pannekake som sto på frokost menyen.

 

Ikke ofte en spiser slik mat,  med smør,  fet ost og fårepølse med majones og likevel går ned i vekt – med mindre en lever på LCHF og det akter jeg fortsette med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.