Wraps eller omelett -igjen

Dette er bare en variant av tidliger wraps  eller omelett. Jeg har laget dette en del i sommer som frokost eller lunsj og syns det er en ok måte å variere på.

2 egg piskes sammen med 1 ss fløte og stekes i en liten stekpanne.  Jeg har en 24 cm panne som jeg syns er perfekt i størrelse til dette.

Denne gangen legger jeg et salatblad på den ferdige omeletten, ost og skinke.    Rull sammen.  Del rullen i to og dermed har en et greit lite måltid.  Dette er også greit å ha med i en matboks som lunsj på jobb.  Smaker helt utmerket kald.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Wraps eller omelett -igjen”

 1. Hege - 15.08.2011 08:56

  Jeg prøvde i går, men stekte pannekaka litt for hardt så den bel vanskelig å rulle. Jeg delte den på midten, la på godt med kremost og laks og la den ene delen over den andre. Så delte jeg den i trekanter. Det ble veldig godt.

 2. Makronella - 15.08.2011 09:03

  JEeg og endte slik et par ganger i begynnelsen, men pytt er jo ikke formen som teller,men variasjonen i smaker og ideer 😉

 3. Greta - 15.08.2011 09:15

  Hei. Eg lager pannekaker med litt mer greier oppi eg. Og bruker dem som Wrap. Lagde Fajitas med dem på lørdag. Og dei pannekakene som vart att legger eg i kjølekspet. tok ei til frokost i går og ei i dag. Har enno att eit par. dei står seg flott i kjølekspet og er enkel å ta til.
  Er ofte innom bloggen din. Ha ein fin dag

 4. Anne-Britt Eide - 19.08.2011 13:26

  Disse var veldig gode. Gjorde akkurat slik som du; med salat, skinke og ost. Falt godt i smak som frokost både hos meg og mannen. Takk for oppskrift 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.