Wraps

Det hender jeg setter meg ned og blar i bloggen for å komme på de gode gamle rettene fra starten på lavkarbo.  Jeg har lett for å falle inn i en rutine med å spise de samme tingene, og det kan fort bli kjedelig.

På en slik gjennomgang fant jeg tilbake til wrapsen eller lakserull som Lena Beatrice kalte den,  Det var hos henne jeg fant den.

Denne gangen gjorde jeg en liten vri.  Jeg stekte wrapen eller omeletten av to egg med litt fløte.

Til fyll  brukte jeg  tine naturell kremost , ca halve boksen og varmet den i 30 sekunder i mikroen før jeg blandet inn finhakket spekepølse og et par skiver spekeskinke samt litt hakket salt.

Smør det utover wrapen og rull sammen.  del i to og nyt 🙂

En slik porsjon som denne metter skikkelig, og holder deg mett lenge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Wraps”

 1. Trinity - 03.08.2011 17:23

  Dette så fristende ut. Jeg er nok som deg – blir til at jeg lager mye det samme hele tiden, og da blir jeg så utrolig matlei – og har ikke lyst på mat i det hele tatt i flere dager. Jeg sliter også med at det er så mye jeg ikke liker – heldigvis har det blitt mye bedre med årene. Da er det ofte ikke smaken, men konsistensen på mat som er problemet. Kremost, rømme, majones, saus o.l faller inn under det jeg ikke liker. Så nå spekulerer jeg på hva jeg kunne smurt i wrapen for å holde den sammen.
  Tusen takk for din flotte blogg – og ditt pågangsmot!
  Trinity

 2. Khi - 04.08.2011 10:48

  Det var en slik en jeg burde laget meg i dag for å spise på vei til et besøk der maten sansynligvis blir knotete for meg. *sukk* Menmen, neste gang 🙂

  Trinity: Hva med å smøre med meierismør (kanskje blande i litt sennep?) , salat og spekeskinke?

 3. Makronella - 04.08.2011 10:52

  Trinity -takk for fine ord 🙂
  Khi -ja det kan være lurt med litt ballast før slike besøk – men er ikke like lett hver gang – hatt en variant av ditt forslag i dag til frokost faktisk -men med ost og skinke -sennep var en god ide 😉

 4. Hege - 08.08.2011 11:12

  Hei!
  Hvilken diameter på panna bruker du når du steker av to egg? Det ser ut som om denne blir passe tykk til å smøre på og rulle.

 5. Makronella - 08.08.2011 12:19

  Jeg har en liten panne på 24 cm som jeg bruker til slike omeletter

 6. Wraps eller omelett -igjen | Lavkarbo gjort enkelt - 15.08.2011 08:48

  […] er bare en variant av tidliger wraps  eller omelett. Jeg har laget dette en del i sommer som frokost eller lunsj og syns det er en ok […]

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.