Kremet eggerøre med salat

Jeg er hektet !!!

Det jeg er hektet på er napolitana salat -eller babyleaf som noen produsenter kaller den.  Denne salaten er en blanding av masse forskjellige småblader -sprøe og gode og med en fantastisk smak.

 

 

Oversikt bak på posen over alle typer salat som er i

 

Den siste uken har jeg brukt disse til alt – inni  omeletter ved siden av kylligfilet eller fisk men favoritten er frokostvarianten -sammen med kremet eggerøre. Kremet eggerøre så jeg i romjulen på LCHF bloggen – like enkel som god.

Jeg lager eggerøre på samme vis som Frida – Knekker to egg i  middels varm panne og rører hele tiden til de er nesten stivnet -for så å blande inn 1-2 ss rømme.  Eggerøren blir dermed ganske myk og kremet.  Var tom for rømme her en dag -prøvde da med 1 1/2 ss kremost med urter -kjempegodt det også med litt annen smak.

 

Før jeg begynner på eggerøren har jeg hatt got med salat på en tallerken -klipper det litt opp med en saks -og når eggerøren er ferdig blander jeg den sammen med salatbladene.

 

Det smaker fantastisk syns jeg -og salaten holder på sprøheten og girgode smaker sammen med egget.  En absolutt favoritt om dagen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

9 kommentarer til “Kremet eggerøre med salat”

 1. Frida - 30.01.2011 17:19

  Mmmm! Skjønner at jeg må på butikken og lete etter den salaten der 🙂

 2. Makronella - 30.01.2011 19:11

  jeg kjøpte den på coop x-tra 🙂

 3. Cathrine - 30.01.2011 19:46

  Nice! Heller ikke sett den blandingen før. Takk for tipset.

 4. Vibeke E - 01.02.2011 01:21

  Hei..

  Her er jeg HEKTA på å titte hver dag som går…Jeg har enda ikke prøvd meg på lavkarbo, men via venner og enda flere venner og din fantastiske blogg har nå jeg og mannen min startet ett sunt liv!;) Følger med på bloggen din og gleder meg til å starte med god og faste rutiner!;) Takk…

  -Vibeke- (noahs-hverdag.blogspot.com)

 5. Makronella - 01.02.2011 18:03

  TAkk for fine ord; Vibeke _hyggelig å være til inspirasjon. Lykke til med kostendring 🙂

 6. Silvia - 01.02.2011 19:24

  Hei! Den eggerøra ble bare helt sinnsykt god. Brukte Creme Fraiche, og krydret kun med aromat. Kjempegodt! Fikk masse skryt av mannen…;)

  Men et annen spm; Skal lage cocosa-konfekt nå. Men det glasset jeg kjøpte med cocosa var sinnsykt dyrt. Betalte 189,- på "life". Har du noen tips om noe billigere?

  -Silvia

 7. Silvia - 01.02.2011 19:24

  glasset var 500 ml..

 8. Makronella - 02.02.2011 10:39

  HAR nok desverre ikke det silvia, cocosaen er dyr. Jeg har likevel tatt den kostnaden
  Jeg prøvde steke i det første gang jeg kjøpte det -leste et sted at det var så bra, men jeg trivdes ikke med det -he he sikkert like greit m den prisen.
  Men jeg tenker også som så -før jeg begynte på lavkarbo brukte jeg nok mer på godteri -og det er det jeg bruker cocosaen til så det får gå -og et 500 grams glass holder en god stund -mitt kjøpt i beg av desember er halvfult nå.

 9. Ann`s Side - 07.02.2011 12:25

  Enkelte innvandrer foretninger selger Kokosfett på krukke/glass som kan brukes i stedet for dyr Cocosa.. Koster max 30 kr pr krukke..
  Jeg fikk det tipset av en bekjent som også driver med Lavkarbo. Har ikke brukt det til å steke med, men har hatt det oppi ulike matretter!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.