Pannekaker

Siden jeg først var så godt i gang på kjøkkenet fant jeg ut at jeg kunne slenge sammen noe «pannekaker» også.

Jeg bruker følgende :
En boks Philadelphia ost
3 eggeplommer
3 eggehviter


Ost og eggeplommer blandes godt sammen og eggehvitene stivpiskes før ostemassen vendes forsiktig inn i hvitene.  Jeg syns de er vanskelig å steke -tror jeg er en smule utålmodig, så jeg er kommet frem til en grei løsning -jeg brer hele massen utover smurt bakepair og steker en stor kake i ovnen på 180grader ca i 10-15 min -sjekk fargen.


 

Avkjøler på rist og deler i passe biter. Smaker nydelig med rå-rørte bær til 😉
også disse oppbevares i en tupper boks -faktisk er ungenes gamle tupper mat-bokser fin til disse.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Pannekaker”

 1. Anonymous - 04.06.2010 03:39

  naamm!!

 2. verosgalematverden - 17.08.2010 18:07

  Har "en klatt" philadelphia med smak i kjøleskapet, tror du det kan fungerer? Hvor mange gram ost per egg er det i såfall, hvor mange gram er det i en standard boks? Så regner jeg ut resten selv 🙂

 3. Makronella - 17.08.2010 21:54

  200 gram pr vanlig boks

 4. verosgalematverden - 22.08.2010 21:43

  Jeg prøvde disse her, med det jeg hadde igjen av ost + ett egg, og syntes det var et ok tilbehør til middag, men jeg tror jeg må justere litt, tror jeg skulle hatt mer egg per gram ost. Jeg bruker ganske små/billige egg, så dine er kanskje større?

  absolutt verdt å prøve meg fram på, kan brukes til mye!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.