Bringebær og blåbær med med cottagecheese og philadelphiaost

 

På butikken her en dag hadde de bringebær og blåbær til bare 19 kr kurven så jeg klarte ikke stå imot.  Vel hjemme begynte jeg lure på hva jeg skulle gjøre med de.  Løsningen ble enkel -og god etter min smak.

Jeg tok enkelt og greit en spiseskje philadelphia ost og en spisesskje cottage cheese og blandet det godt sammen med en gaffel – litt hardt ettersom det kom rett fra kjøleskapet så gå skålen 30 sek i mikroen.  Deretter blandet jeg  bærene godt inn.  Hadde noen på toppen til slutt.

 

 

 

Ble en enkel grei sommerlig dessert eller bare kveldskos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Bringebær og blåbær med med cottagecheese og philadelphiaost”

  1. Frida - 08.08.2010 17:54

    Jeg elsker bærsesongen! Friske bær er bare helt fantastisk. Cottage cheese og philadelhia blandet sammen høres interessant ut. Det får jeg prøve meg på en dag 🙂

  2. CosiFanTutta - 08.08.2010 22:39

    Tusen takk for at du deler oppskrifter. Ny på lavkarbo så dette var helt perfekt. Har allerede planlagt mat hele neste uke :o)
    Takker!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.