Reker og egg

 

Jeg er sulten -og har hatt gjentatte turer rundt om i skapene på «jakt » så fant ut at jeg måtte finne på noe.

Kokte noen egg -tok to av de og delte i biter -heller litt smeltet smør over eggene -for å liksom dynke de litt med god smak – (og fett) Deretter åpner jeg boksen med reker som jeg kjøpte i dag -skulle jo virkelig hatt ferske, men boks duger -blander avrendte reker og egg og avslutter med en «dæsj» majones.  Hurtig -riktig og egg og reker sammen er faktisk veldig godt

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Reker og egg”

 1. Linn - 29.07.2010 22:24

  Vet du hva? Jeg ELSKER oppskriftene dine! Makan til mye godt! Fortsett å legg ut alt detgode du lager! Jeg skal følge med!
  Linker deg på bloggen min jeg!

  Klem Linn

 2. Anonymous - 29.07.2010 23:05

  Hei, kom over bloggen din her. Lurte bare på hvor du får tak i ingrediensene til brødene du lager. Maler du frøene/kornet selv til mel, eller får du kjøpt det?

  Har planer å prøve ut oppskriftene dine, for det ser veldig godt ut 🙂

  Hilsen Ann Helen

 3. Makronella - 31.07.2010 11:40

  Alt jeg bruker fåes i vanlige butikker.
  Jeg maler solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø selv til mel. Bruker stavmikser for den fungerer best hos meg. solsikkekjerner og linfrø maler jeg mye av om gangen og oppbevarer i bokser. Sesamfrø blir såpass fuktig at jeg ikke har tatt sjansen på male opp av det og oppbevare ………. MEn det er jo fort gjort å ta en porsjon av det å male opp. Fiberhusk fåes i litt store matforretninger – står oftest sammen med glutenfrie varer,

  Takk for fin kommentar til dere begge to. Supert at oppskriftene faller i smak.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.