Fantastiske ferieopplevelser

Vi har et fast sted vi ferierer, der kjenner vi en del av lokalbefolkningen.

På min første feriedag var jeg innom i butikken til den ene av de.  Da jeg kommer inn kikker innehaver, som er opptatt med en kunde,  på meg sier hei og så tilbake til kunden før hun snur seg fort mot meg igjen og utbryter «Hva har du gjort -du ser fantastisk ut !! -du må ha gått ned MYE  😉 og gir meg en skikkelig klem.

Ikke bare var kommentaren og reaksjonen utrolig men da jeg også passet en av de utrolig plaggene hun selger var dagen fullkommen -Jeg mer svevde enn gikk ut av butikken med posen med mitt nye plagg i.

Noen dager senere var vi på tur til en annen by der jeg gikk inn i en butikk jeg ofte har handlet i -sier jeg bare vil kikke litt.  Og får da høre av damen i butikken -» Du er klar over at vi bare har store størrelser her? »  She made my day……….. kan en trygt si – og det ble heller ikke noe handel der i år -faktisk oppdaget jeg at mine faviorittbutikker ikke lenger hadde noe særlig som passet til meg – helt klart et luksus problem, og morsomt å lete etter nye butikker.

Gleder meg allerede til neste ferie og forhåpentlig vis enda ferre kilo i bagsjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Fantastiske ferieopplevelser”

  1. Line - 20.07.2010 12:13

    Så utrolig morsomt å oppleve noe slikt da. gratulerer så mye.

    Dette fortjener du

  2. LenaBeatrice - 21.07.2010 12:36

    Hei på deg…..
    Dette var virkelig artig lesing….made my day too!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.