Tilbake til hverdagen.

 

Der var ferien over – og i år har jeg hatt følelse av sommerferie ikke høstferie – har vært utrolig heldig med været – mye sol og varme.  Noe som er rimelig bra til å ha tilbrakt ferien i skandinavia.

Jeg påsto før ferien at jeg skulle samle oppskrifter – joda tanken var god, men jeg klarte ikke helt holde meg til det – for det meste skyldtes det at vi i store perioder var sammen med mange folk og det å huske å fly rundt og knipse maten ble litt skjøvet i bakhånd.

Men utrolig nok har hodet vært med meg ganske så godt gjennom ferien -litt utskeielser har det blitt -de fleste da vi har spist ute – har bla vært i Danmark og danskene er glad i paneringer pommesfrites og store hamburgerbrød.  Jeg har ikke spist så mye som en eneste pommesfrites, heller ikke brødene som kom drapert rundt maten,  jeg har prøvd velge så riktig så mulig.
Utskeielsene har stort sett vært i glasset – men og der har jeg valgt vin fremfor pils og jeg har drukket mengder med vann.

Nå har jeg noen rolige dager før vi får besøk – to runder med gjester skal vi ha – koselig det og gleder meg til det.

Noen ferie kilo skal jeg innrømme er kommet på i morges viste vekten 2,5 kilo i pluss – noe som jeg er fornøyd med etter 3 sosiale uker.
Nå er det derfor noen strikte dager.  Vannflasken følger meg gjennom huset og måltidene tenkes nøye gjennom.
Startet dagen i dag med omelett -må si det var ok å komme hjem  til egg med GUL plomme -danske egg er temmelig blasse i fargen ………… smaken er grei men utseende blir ikke riktig.

Før vi dro lagde jeg en posjon med knekkebrød som jeg tok med meg – og stavmikseren fikk og bli med på ferie slik at jeg kunne lage brød. Så mens mann og gjester spiste morgenmad med ferske runstykker eller brød hentet hos bakeren spiste jeg brødet mitt.
Oppdaget også at om jeg pakket det ned i papirposen  fra bakeren holdt det seg mye bedre – så neste baking hjemme ender opp pakket inn i tørkerull istedenfor plastpose.
Laget også hvitløkbrød,  det får komme i eget innlegg -når jeg klarer laste opp bilder igjen -sliter med det akkurat nå.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

5 kommentarer til “Tilbake til hverdagen.”

 1. Line - 19.07.2010 12:49

  Flink du har vært i ferien, virkelig. Det er kjempe bra. Jeg begynner ferien straks, og er ikke sikker på om jeg blir like flink hihi

 2. Makronella - 19.07.2010 12:50

  Takker 🙂
  Så vidt jeg husker skal du innom her i ferien din så jeg skal holde deg i ørene 🙂

 3. Turid - 19.07.2010 12:58

  Velkommen innom igjen-synes du har vært flink, jammen er det fristelser rundt hver eneste sving i disse ferie dager.
  Ha gode sommerdager fortsatt.

 4. Line - 19.07.2010 13:06

  Ja, hos deg blir det greit, men så var det resten av ferien da….

 5. Makronella - 19.07.2010 13:11

  Takker – ja jeg skal faktisk innrømme at jeg er fornøyd med "innsatsen" gjenstår bare å perfeksjonere den til neste års ferie slik at det er mindre plusskilo da 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.