Hjemme og snur

 

Jeg er hjemme på hodet i vaskemaskinen -kom hjem i dag etter fantastiske dager med sjøen -strålende sol, late dager og masse grillmat – jeg hadde hodet på riktig plass mesteparten av tiden, men vi var sammen med mange så den fotograferingen ble det dårlig med.  I morgen er det bare å pakke ned igjen -pakke bilen og sette avgårde til de neste to ukene  med ferie.

De blir mer strukturerte siden vi bor mer som hjemme …………. og jeg vet at jeg får masse masse beveglese i form av mye turgåing – Håper bare inderlig at værgudene fortsetter spille på lag med oss.  Har hatt dårlig vær i ferien siste 3 år nå så jeg er klar for mere sol og varme også de neste to uker.

Fortsatt god sommer til dere alle sammen –

For min del kommer hverdagen igjen om drøye to uker -da skal jeg legge inn skikkelige støt på lavkarbo fronten igjen og jobbe meg videre mot målet mitt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.