Pesto- og mozarellafylt kyllingfilet

 

Det har vært stille her noen dager nå – jeg har stort sett flydd fra selskap til selskap og blitt servert mat i dagevis nå føles det som, men i dag er jeg back in buisness med å skulle lage mat selv.

Fikk røsket med meg noen kyllingfileter fra butikken i dag -og tenkte de måtte bli litt sprekere så på fjøla før oppstart lå følgende.

Kyllingfilet
pesto
mozarello
tomat

Kyllingfiletene fikk den vanlige lille kuttet som gjør at det blir en lomme i de.  Deretter et godt strøk med pesto, en skive mozarello og en liten tomatskive.  Jeg har valgt å ikke surre bacon rundt som jeg ofte gjør med fylt kjøtt, og en stund lurte jeg på om jeg måtte finne frem rull-nålen og sy, men fikset lukkingen tilslutt med litt lange tannstikker.

 

 

Filetene får en runde på grillen -bruker svak varme og serveres med foccacia og en enkel tomatsalat

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Pesto- og mozarellafylt kyllingfilet”

  1. Ida - 22.06.2010 16:08

    Det så utrolig godt ut!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.