Reker og blåskjell

 

I dag fikk jeg bare så utrolig lyst på reker.  Siden jeg visste jeg fikk gjester til middag var det bare å ta en tur på fiskebrygga og hanlde inn.  Tok med et nett med blåskjell også.

 

Denne gangen hadde jeg bittelitt hvitvin i bunn av gryten til blåskjellene – hakket paprika og vårløk og hev blåskjellene oppi (Kun de som er lukket) deretter hadde jeg et glass med medium salsa i gryten rørte rundt og lot trekke i 5-8 min.  Blå skjell som ikke åpner seg kastes!  Sil av kraften og sever.

 

Gjestene fikk loff til herlighetene selv holdt jeg meg til grovbrødet, med smør og godt med majones over rekene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Reker og blåskjell”

  1. Frida - 16.06.2010 21:33

    Mmmm! Sjømat er deilig. Ble et lass med reker på meg også i dag.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.