Torsk og laks i form med grønnsaker.

Det hender rett som det er at jeg må hente en mann eller sønn fra jobb og trening.  Er jeg tidlig ute da syns jeg det er ok å ta en liten titt i butikker jeg ikke ofte er i -rett og slett på idesanking.   En slik  ide’ fikk jeg for noen uker siden i en Rema 1000  butikk.  I frysedisken lå en form med fisk – sannsynligvis ikke med mat til mer enn en person, men det hele så såre enkelt ut, og nå har jeg kopiert ideen sånn tåelig

I en ildfat form legger jeg squash og aubergine-  har fått tips om fjerne » frøene» midt i squash da disse avgir mye veske.  Deretter fyller jeg på med sjalottløk, vårløk rød og grønn paprika og litt av nykålen som er i ferd med å visne hen.

 

 

Litt salt over dette før jeg legger på stykkermed laks og toskefileter.  har på sitronpepper og fiskekrydder over fisken.   Helt til  slutt topper jeg det hele med noen klatter med persillesmør.

Dekker formen lett med folie og setter den i ovnen på 225 grader – hvor lenge – til det er ferdig 😉 som vanlig er jeg kjempedårlig på å ta tiden,men når fisken er gjennomkokt og grønnsakene er myke er det ferdig.

 

Kjempegod -alt-i-ett form.  fort gjort å supplere med kokte poteter vedsiden av for de i familien som føler det er et must.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Torsk og laks i form med grønnsaker.”

 1. Karin Dahl - 13.06.2010 20:41

  Dette så aldelis nydelig ut. Tror det blir å prøve på dette til middag en dag:)

 2. liller - 14.06.2010 01:04

  så kjempegodt ut! ovnstekte grønnsaker er en hit her også. så på bloggen min. la ut oppskrift på LCHF pizza 🙂

 3. Anonymous - 15.06.2010 15:52

  Så flotte og varierte oppskrifter – og ideer – ikke minst.For ideene hagler ikke i denne bransjen.

 4. Makronella - 15.06.2010 23:49

  Takker – mange av tingene legger jeg ut nettopp for ideen – nettopp de jeg ofte savner -og spesielt savnet i begynnelsen -aha opplevelsen av at så enkelt kan det være ………

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.