Minibuffet

Jeg må av og til minne meg selv på hvor enkel lavkarbo egentlig er.   Her har jeg satt sammen et enkelt og greit måltid med noen skinkeskiver, kokt egg, reker, tomat og agurk samt en skive med chevre som har fått en liten omgang i stekepannen.  En liten rest med brie lurte seg også med på festen.  Et frokostrundstykke var og med på tallerkenen, men dette kan en fint klare seg uten til såpass med mat 🙂

DSC_0782

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Minibuffet”

 1. Synsegulla - 24.04.2013 22:52

  God kveld.
  Syns det er et så godt poeng det du tar for deg. Lavkarbo er jo så enkelt og ikke minst godt. Mye ren naturlig mat og ikke noe pulver om man ikke vil. Hurra for det. Syns du har vært heldig som har opplevd så bra vekttap nå med ketolyse.
  Selv er jeg i ketose, så får vi se. Det skorter jo veldig på aktivitetsnivået mitt siden jeg er syk og det tror jeg spiller en stor rolle.
  Endelig etter mye om og menn har jeg fått til en facebookside til bloggen, slå den! Tok noen måneder det.
  Jeg har ryddet bort mye på bloggen nå, jeg ønsker hovedsakelig å blogge oppskrifter, selv om jeg fremdeles er svært overvektig, på grunn av at ungene suser innom der og jeg ønsker egentlig mer helsefokus enn vektfokus selv om god helse også absolutt handler om vekt.
  Men tilbake til maten: jeg tror det er så viktig å vise andre hvor lett det er, kanskje det kan motivere noen til å gå i gang?

 2. Marie - 24.05.2013 13:03

  Dette såg utrolig godt ut, det er et enkelt ikke minst næringsrikt måltid.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.