Julens godteri

Selv om  en går på lavkarbo vil en gjerne ha noe å kose seg med i julen.   Jeg har samlet noen av oppskriftene  på godteriene jeg har laget tidligere i bloggen. Jeg har langt fra tatt med alle, resten finner du undre oppskrifter /snacks.                                                                   Fritt frem å prøve seg men husk selv om det er mer tilrettelagt til et lavkarbo kosthold er det fortsatt en del kalorier så en skal ha det litt i bakhodet.  Å kose seg litt i jula er lov men det bør ikke dras med videre ut i det nye året som lovlig, helt ok siden det er lavkarbo tilpasset 🙂

 
salte mandler

kokosboller

Sjokolade med chili og mandler 

Fløtekarameller 

Sjokoladebar med vanøtter

Lavkarbo bounty

Nøttesjokolade 

Julekonfekt 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.