Pølsesuppe

Nye retter blir til når en minst tenker på å være kreativ.  En dag jeg var alene skulle jeg lage meg en rask middag og tenkte i utgagspunktet å lage en skikkelig omelett. I kjøleskapet hadde jeg gode pølser med lite karber, litt blomkål, purre og paprika.  Dette ble kuttet opp og brunnet i en stekepanne før jeg skulle helle eggene over.

Mens dette surret i pannen fant jeg ut at jeg egentlig ikke hadde så lyst på omelett.  På benken la en pakke med kjøttbuljong terninger så jeg tar en av terningene og 5 dl kokende vann i stekepannen sammen med pølsene og grønnsakene.  Lar det koke sammen noen minutter og vips har jeg en helt ny suppe klar.  Suppen smaker utrolig godt og skal nok lages igjen, må vel være en av de forteste supper jeg noen gang har laget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Pølsesuppe”

  1. Marita Baluba - 09.06.2012 12:12

    Ser kjempegodt ut! Lukter nesten suppa helt hit, hehe 🙂 Jeg liker best de go’ og mager-pølsene, synes de absolutt er best på smak!

  2. bente - 24.06.2012 15:15

    Hei.
    Den så jammen god ut 🙂 Skal lage idag 🙂 Jeg bruker pølsene de selger på rema i sommer, de heter Krakower og har nesten ingen karbohydrater.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.