Porsjons pizza

Pitabrødene jeg skrev om her kan brukes til mer enn pita.  Skulle lage en rask middag til meg selv bare en dag og hadde så lyst på pizza.  Fant ut at jeg ville prøve pitabrødet som bunn.  Disse pitabrødene er mye tynnere ennvanlige pita, så jeg tenkte det kanskje ville gi en tynn – og om jeg var heldig, en sprø bunn

Jeg smurte tomatpurre på pitabrødet, hadde på oregano og litt ost.

Deretter skinke litt mer oregano og på toppen der igjen mer ost, litt soltørkede tomater og noen dråper med basilikum olje.

Jeg stekte pitapizzaen på pizzastein som hadde fått stått i 10 -15 min i ovnen ved  125 °  Selvfølgelig glemte jeg ta tiden på pizzaen da den stekte, men fulgte med til osten var godt smeltet og fin i fargen.

Resultat en akkurat passe stor pizza for en person med enskikkelig tynn og sprø bunn.   Det er langt fra siste gangen denne metoden benyttes til lage pizza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.