Pita brød

Tidligere i vinter skrev jeg om tortillalefser jeg hadde kjøpt fra lavkarbohuset.  Nå har jeg også prøvd ut pitabrød derfra og de er blitt en suksess i heimen . Alle prinsipper jeg en gang hadde om ikke bestille alternativer fra spesialbutikker smuldrer bort…….  Disse skal jeg garantert ha et lite lager av til sommeren og grillsesongen.

Pitabrødene bør oppbevares kaldt / fryses.  Jeg puttet de i frysen, ser i ettertd at det mulig ville vært litt lurt å ha et matpapir mellom hvert brød slik at det senere med letthet kan tas ut ett eller to.

Når en skal bruke de  tines de først for deretter varmes litt i mikro eller stekeovn. De blåser seg ikke opp som vanlige pita gjø.  Det er likevel lett å skjære et snitt i enden slik at det blir en fin lomme i det som man kan fylle med det en måtte ønske.

Brødet er tynt, men lett å åpne – virker litt grovt

Jeg har her brukt kyllingfilet, sopp og paprika -blandet det hele med aioli og en skje creme fraiche og fylt inni pitaen.  Et brød med godt fyll holder lenge for meg.

 

Jeg blir ikke sponset av de eller får noe form for godtgjøring fra lavkarbohuset  for å skrive dette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.