Man tar hva man har ……

Det har vært en del god mat i heimen siste par uker og det har vært  litt smårester igjen.  Forleden  dag til middag hadde jeg egentlig ikke lyst på noe av det, men samtidig måtte det spises.  Dermes ble det litt prinsippet man tar hva man har:

Roastbiff (eller annet kjøtt ) kuttes i biter og legges i bunnen av en form.   Brokkoli, paprika purre og sopp legges oppå og til slutt en klatt med smør.   Dekket det hele med folie og inn i ovnen …… ganske kjedelig egentlig men en liten vri til servering var å blande knust chili i rømme og ha over.   Dermed ble det litt mer futt i maten og jeg fikk samtidig brukt opp restene uten å legge så veldig mye arbeid og energi i det hele – slikt er vel lov nå i begynnelsen av januar ………..

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.