Problemer med script ??

Jeg har fått et par mail fra lesere som har problem med at ting låser seg når de går inn på bloggen og at det kommer opp et varsel om et script som kjører.  Jeg la  ut en forespørsel på facebooksiden og fikk da tilbakemelding fra flere som har fått dette problemet etterhvert.

Det tekniske i bloggen er ikke min sterke side så det har jeg hjelp til.  Bloggen går gjennom på let etter om det er noe feil, så langt er ikke store greiene funnet, men vi venter på mer support der.

Det jeg har fått beskjed om, er at slike script problem ofte dukker opp i explorer, men jeg vet ikke hvilke nettlesere dere med problemet bruker.  Selv bruker jeg firefox og har ikke hatt noe problem, men om jeg prøver åpne bloggen i explorer låser alt seg. (på samme pc )   Fra support har jeg fått tips om en side fra microsoft kundestøtte som sier :

Feilmelding: «Et skript på denne siden gjør at Internet Explorer kjører sakte»

Siden finner du her .  Nede på siden er en «FIX IT» boks,  Ved trykke på denne og følge trinnene der løste problemet seg i min nettleser, så har du problem kan det være verdt et forsøk.
Det jobbes likevel fortsatt med bloggen for å se etter feil der.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Problemer med script ??”

  1. Andreas - 22.11.2011 08:52

    Kan være du har en tilleggs-plugin i WordPress som skaper kvalme.

  2. Admin2 - 22.11.2011 10:06

    De plugg-ins har vært der hele tiden, og slik jeg har forstått det så er det noe som har kommet for ikke så mange mnd siden og har ikke vært der fra starten. Mulig det er feil, men det er slik jeg har forstått det.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.