Grillsesong

Deilig med påskeferie – har ikke store planer, annet enn slappe av og kose meg.  

Palmelørdag innledet vi påsken med gjester til årets første grilling – deilig å komme tilbake til det livet -og på menyen sto hjemmelagde grillspyd. Tilbehør var ovnsstekte tomater med olivenolje, grovt salt og lime -pluss couscous (iblandet rød gul og orange paprika pluss vårløk) samt gorgonzola saus.  Selvfølgelig  klarte jeg ikke å få med kameraet da jeg fikk maten på grillen -men fikk da knipset de rå spydene – bruker litt forskjellig kjøtt på de -masse gode smaker 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Grillsesong”

  1. Line - 29.03.2010 08:09

    Ser utrolig godt ut. Kanskje jeg skal finne frem min lille grill og, mye god mat som kan grilles.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.