VÅR -endelig

Endelig kan vi vel si våren er kommet for fullt – Fremdeles ligger det godt med snø rundt om – mange forsetter å flytte på den som vi har gjort i hele vinter -bare denne gang motsatt vei.  Det vi i vinter spadde vekk fra veien hiver vi nå ut igjen – der det er sol og bart slik at vi hjelper våren frem.  Faktisk har vi fått så godt som all snøen vekk fra sentrale steder i hagen -Utrolig at da vi kom ned til nederste islag i hagen og ved bedene, spirte snøklokkene under snøen –
Jeg har raket plen og fått vekk det flate døde  gresset – og i bedene er  det som ikke kom vekk i fjor høst, fordi det regnet og regnet til snøen kom, klippet vekk, og det er herlig å se nye skudd kommer frem.Bedene er såpass renset at det nå er klart for et nytt lag med pryd bark, Selvfølgelig har jeg ikke klart motstå fristelsen til ha litt blomster i krukker og, en blir rett og slett glad av å se ut på slike som disse :Når det gjelder mat har jeg prøvd være flink, skjer masse ting for tiden og mye uro har det vært – jeg reagerer dessverre negativt på for mye stress rent vektmessig, men heldigvis har bare nedgangen stoppet opp -istedenfor å gå opp.  Ser frem til en rolig og avslappende hjemme påske,  Faktisk nyter jeg det når alle andre forsvinner og vi er så godt som alene igjen -vi trenger noen late dager nå og håper selvfølgelig på fine og solrike påskedager – uansett er terrassen klargjort og ferdig vasket – hagemøblene er delvis ute – resten av det som ikke er på plass kommen nok i løpet av de første dagene grillen er iallefall fremme og ny gass er kjøpt inn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “VÅR -endelig”

 1. Line - 25.03.2010 22:12

  Nam, når kan jeg komme på middag?

 2. Anonymous - 05.11.2010 20:15

  Kjempefin blogg og mye god mat, enn julemat…skal du skrive om det ??
  Nå er det jo snart jul 🙂

 3. Makronella - 07.11.2010 13:50

  Takk for det – Når det gjelder julemat ….. jeg planlegger ikke så mye hva jeg skal skrive – det kommer naturlig etter hva som kommer på bodet i heimen her. Så når det er sagt kommer det nok noe om julemat etterhvert som den dukker opp i tiden fremover 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.