det snør det snør …………..

Det var ikke lenge Adam var i paradis – og det var neimen ikke lenge vi fik beholde vårfølelsen heller ……… våknet til et tynt g fint melisdryss av snø i morges – dessverre har det bare økt og økt på – Det er ikke mulig å se at sønnen  for en liten time siden kom inn i huset etter å ha skuffet hele gården og rensket bilen for snø …… er nok bare å kle seg og sette i gang på nytt ………. Festlig når brøytebilen endelig kommer og da bruker fres slik at det som lå i veien havner som en tung kompakt masse der en nettopp har renset for snø- mildt irriterende !


Jeg sender en liten melding til kong vinter med oppsigelse av abonnementet mitt .


Dagen ellers er brukt til skikkelig grundig rengjøring av huset -noe som trengtes etter en lengre periode med kun det viktigste har blitt tatt – så på tross av været har jeg skikkelig god gammeldags helge-følelse med skinnende rent hus.  Er bare å nyte det -så lenge det varer …………..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “det snør det snør …………..”

  1. Line - 06.03.2010 16:48

    Hva skal du med all den snøen du?

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.