Endelig litt mildvær

Lenge siden jeg har vært innom – har hatt masse å gjøre pluss at jeg har hatt en liten miniferie -deilig med litt forandring men ikke mye bra med tanke på mat,  ble litt for mye karbohydrater, noe som resulterte i vond mage oppblåst mage og et enormt søt-sug.  I går var jeg nødt å være skikkelig streng med meg selv og virkelig lide meg gjennom dagen – tror det hjalp for i dag har jeg det bedre -både matmessig og kroppslig. Psyken spiller og mer på lag.
De siste dager har det vært strålende sol og rimelig varmt i lune kroker.  Det har gitt noen timer utendørs – desperat lei av snøen så i går og i dag har jeg gått løs på snøhaugen i hagen – nærmest et fjell – for en trim …… og deilig å få frem plattingen og deler av hagen igjen – var og en tur innom plantasjen og kjøpte påskeliljer som ble satt ut i en krukke -NÅ er det nok vinter -vi vil ha vår

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.