Ostekjeks

Tidlig i min tid som lavkarbo tilhenger lagde jeg en del ostekjeks , men så gled de vekk etterhvert som jeg begynte eksperimentere og utvide kunnskapen om hva jeg kunne spise.

 

Kan fort bli greie kjeks

 

For en tid siden så jeg i bloggen Gry’s lavkarbo at hun hadde laget mange kjeks på en gang og det syns jeg var lurt. Så jeg satte i gang å lage opp neste morgen  -lagde fra halvannen pakke – la de i boks og kom til tenke på -Hvor lenge holder de ?  Så jeg kommenterte og fikk svar at 3-4 dager.  Nå har mine lagt i 14 dager i tett metalboks og de er like fine.

 

 

Super ide og kjekt å ha å  ta til.  Grei variasjon fra knekkebrødene i naboboksen 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Ostekjeks”

  1. Frida - 30.04.2011 13:15

    Ah, klassikere! De er så utrolig geniale altså. Så lette å lage og så gode! Kjekt å vite at de faktisk holder seg så lenge i boks. Takk for tips 🙂

  2. Makronella - 03.05.2011 17:43

    Ja disse er en klassiker, og så utrolig greit å ha en ferdig istedenfor å lage den -enda så enkelt det er 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.