Chicken nuggets

På den daglige bloggrunden finner man mye fristende og i helgen så jeg Line hadde laget chicken nuggets. Disse så fristende ut og siden jeg kom over kyllingfilet på tilbud i dag ble det hamstret litt, og dagens meny ble kyllingnuggets.

Oppskriften til Line finner du her.
Eneste forandringen jeg gjorde var krydderet. Jeg brukte 600 gram kylingkjøttdeig, 1 ts Cemo kyllingkrydder, og 1/4 ts hver av paprika og chili. Jeg fikk 25 nuggests av denne mengden.
Hadde litt for høy varme i pannen i starten så de første jeg stekte ble litt mørke, men ikke verre enn at de var brukbare.

 

disse er litt lyse enda

 

Som dressing brukte jeg rømme blandet med sambal oelek, pluss at jeg hadde en ss sweet chili saus. Den inneholder relativt mye karbohydrater men for meg er det såpass sterkt at jeg ikke klarer mye.  For morro skyld veide jeg det jeg tok, 12 gram og det var igjen en del så ble ikke så gale likevel.

 

 

Langt fra siste gang disse lages. Kommer nok til eksperimentere litt med krydder og tilbehør men jeg skal ha de flere ganger, det er helt sikkert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Chicken nuggets”

  1. Janicke - 22.03.2011 14:17

    ååå de så gode ut 😀 Lurt å lage kyllingnuggets selv!!

  2. Makronella - 22.03.2011 15:35

    De var skikkelig gode -og så utrolig lette 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.