Kyllingfilet med brie

Av og til legger jeg handleturen til andre butikker er den vanlige «kjedelige » Butikker med litt finere kjøttdisk og delikatesseavdeling.  Denne helgen fant jeg en slik butikk -var på jakt etter noe snadder til lørdagsmiddagen og det var nok av ting velge i.   Det som fristet mest var likevel noe jeg fint kunne lage selv – kyllingfilet med brie og bacon. Jeg har laget fylt kyllingfilet før, men aldri med brie så dette fristet.   Prisen var relativt høy så jeg nøyde meg med et stykke brie og gikk hjem og fisket kyllingfilet og bacon  ut av frysen og lagde det selv.

En skive brie og en skive bacon til hver  kyllingilet
Skjær en lomme i filetene og putt brien inn i den -lukk igjen og surr bacon rundt -Jeg hadde et dryss med kyllingkrydder på toppen.  Brune lett i en stekepanne med godt med smøpr og legg over i ildfast form -Stek v 200 grader i 15-20 min (sjekk at kyllingfileten er gjennomstekt.  La hvile i ti min før servering

 

Som tilbehør freste jeg sopp, purre parika og kinakål – hadde en skvett fløte i og helt til slutt en god spise skje med jacob rødvinssaus.  Denne sausen er geleaktig når den er kald så er lett å ta litt av.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Kyllingfilet med brie”

 1. Frida - 22.03.2011 08:06

  Åh! Sikle! Jeg kommer til å drømme om smeltet brie i hele dag 😀

 2. Makronella - 22.03.2011 15:36

  He he -ikke det verste man kan drømme om 🙂

 3. Favoritter fra bloggen | Lavkarbo gjort enkelt - 10.08.2011 11:44

  […] kyllingfilet  med Brie eller […]

 4. Ellen - 17.08.2011 17:48

  Denne oppskriften var enkel og knallgod:-)

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.