Kyllingfilet med kokosmelk og tomat

Kyllingfilet har jeg en del av i frysen og fant ut at jeg måtte finne noen nye måter å tilberede de på.  På din mat fant jeg en oppskrift -som jeg selvfølgelig måtte endre en del på – tomt for en del fra oppskriften, men også den innebygde trangen til endre oppskrifter;)  Uansett det er altid greit med en base å begynne med.  Utgangspunktet finner du her m og min versjon kommer her- man

6-7 kyllingfileter
2 løk
1 paprika
1 bunt brokkoli
1 ss pesto
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1/4 ts chilipulver

Brun kyllingfiletene, Skjær opp paprika, kutt løk i båter, del brokkoli i passe buketter.
Legg alt i e  ildfast form.

 

Bland sammen kokosmelk og tomatboksen -og ha i en god ss pesto – Hell det over formen med kyllingen og la det hele ¨steke v 225 grader i 30-35 min.

 

 

Jeg vil tro hvitløk ville gi en ekstra piff på smaken, men i dag ble det laget etter hva som var på kjøkkenet og hvitløk var jeg tom for.

 

 

Skikkelig god kyllingform,  utrolig fort og lett å lage – så denne skal jeg prøve i forskjellige varianter senere også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.