Fisk og grill

Selv om det er grilltid er det ikke nødvendig å kutte ut fisken.  Fisk kan fint tilberedes ute på grillen og jeg gjør det stadig.  Denne dagen hadde jeg vært og fått ferske lakestykker til bare ti kroner stykket og fant frem folie, bakepapir, pesto go parmesan.  Jeg har skrevet om samme tidligere men en god ting kan ikke minnes om for ofte.

Legg fisk som skal i folie på et lite stykke bakepapir, da vil det løsne lett fra folien.  Jeg legger de annenhver vei fiskestykkene så det blir et litt ok mønster av det.  Smører pesto på og drysser rikelig med parmesan over.  Ha på salt og pepper på fisken om du vil, jeg droppet det for jeg syns jeg pestoen gir smak nok.

Pakk folien rundt fisken og legg pakken på grillen.   Fisk blir fort ferdig på slik varme så sjekk den jevnlig.

Til grillet laks er det godt med salt som er blandet med rømme.  Jeg brukte hjertesalat delt i mindre biter, rømme , ca halv t-skje splenda (eller sukrin om en øsker) og litt sitron eller lime.  Bland det hele sammen og server.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Fisk og grill”

 1. Kristine - 20.07.2011 14:36

  Dette så kjempe godt ut. Jeg prøver å bli flinkere til å spise laks, dette skal desidert prøves 🙂

 2. Marit - 23.07.2011 16:17

  Hei.
  Dette ser godt ut. Men det ser ut som om du har noe fløte på laksen også? eller hva er det hvite som ligger over laksen og under pestoen? Kan ikke se noe om dette i oppskriften…
  Prøver meg med litt fløte og det blir nok godt!
  Takk for inspirerende oppskrifter.
  Kjekt å vite hvor en skal slå opp når en trenger tips til middag etc.. =)

 3. Makronella - 31.07.2011 14:40

  Ja jeg har glemt å skrive at jeg hadde på litegranne fløte her – gikk litt fort å få ferdig kladder som skulle ut i ferietiden 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.