Fleskepannekake på lavkarbovis

Det har vært lite protester på de endringene som har blitt introdusert i heimen  med mitt lavkarbo kosthold.
Men noen protester på mat som har «forsvunnet » har det vært innimellom, og den største har vært -lenge siden vi har hatt fleskepannekaker til middag!! Og den har kommet oftere og oftere i det siste, så jeg bestemte meg for etterkomme ønskene, og ta restene fra søndagsmiddagen til meg selv.

Røre ble laget og bacon stekt og da kom jeg til tenke på at jeg lager jo  pannekaker av og til så hvorfor ikke også som fleskepannekake.  Jeg lager derfor en røre av min variant og.  Jeg steker disse i ovn som en stor kake. Oppskrift og fremgangsmåte finner du her.
I halve formen legger jeg lettstekt bacon i bunn -på andre halvdel først røre så baconet oppå.

 

 

Regner ikke med detutgjør noen forskjell, men tester det ut. Over langpannen drypper jeg fettet fra baconstekingen.

 

ferdig stekt
To store gode fleskepannekaker.

 

Jeg kan ikke si de smaker som vanlige pannekaker – det ville vært en løgn, men at det smaker godt er ingen løgn, det er det absolutt helt greit alternativ.  Baconfettet som ble dryppet over røren gjor og sitt til at det er plenty med god baconsmak – så fremtiden ser lys ut for de som vil ha fleskepannekaker til middag her i huset -Mor har også et alternativ -så  det kan skje igjen 😉

Line har også laget fleskepannekaker for en tid siden -hun hadde en litt annen måte å gjøre det på -hvordan ser du her


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Fleskepannekake på lavkarbovis”

 1. Janicke - 09.03.2011 09:58

  nam nam 😀 Morsomt at dette innlegget kom i går. Mamma ringte meg for hun hadde så lyst på fleskepannekaker og ville ha tips 😀

 2. Merete Andersen Huser - 10.03.2011 10:39

  Ja, pussig.. vi hadde også veldig lyst på pannekaker! Strever litt med å overbevise min datter om LCHF kosthold, så denne oppskriften skal jeg bruke for å hjelpe henne!! Tusen takk! Tror det blir mer og mer om "matendringen" i min blogg etterhvert også,dette er jo bare så utrolig viktig!! Takk for supermotiverende blogg!

 3. Makronella - 10.03.2011 17:56

  Hihi ja det passet jo supert at jeg fikk den ut den dagen da 😉 Om dere har prøvd håper jeg det falt i smak 🙂
  TAkk for flotte ord – Merete -hyggelig å høre at det en gjør er motiverende for andre. Kikket litt i bloggen din -nydelig hund du har 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.