Bøker til inspirasjon

Jeg er nå den lykkelige eier av to nye kokebøker med lavkarbomat.  De to bøkene er Lavkarbo fra Middelhavet og Lavkarbo & Matglede.

Jeg har ikke finlest de enda, men det er masse spennede oppskrifter som skal prøves ut.  Begge bøkene har mange fine oppskrifter og tips.  Enkle greie ting med vanlige ingredienser akkurat som jeg liker det.  Jeg merker fantasien settes i gang når jeg blar i de.  Begge bøkene har og litt mer bakgrunnstoff for lchf kost og hvilke matvarer som er «kjekk» å ha.

Jeg har valgt å legge inn annonser på bøker jeg selv liker på bloggen min.  Jeg får en liten provisjon av salg som går via bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Bøker til inspirasjon”

 1. blenda - 19.07.2011 20:32

  Hei.

  Så fin blogg du har:) Den er lagret på mine favoritter. Jeg har bakt en del med sukrin. Er det noe annet alternativ da jeg sliter litt med den «kalde» smaken som baksten får.

  Takk igjen for en inspirerende blogg. Mange oppskrifter som skal prøves her:)
  Fortsatt en god sommer.

 2. Makronella - 31.07.2011 14:36

  Litt sen tilbakemelding, ferietid og har vært uten nett et par uker.
  Takk for rosen -altid hyggelig med tilbakemeldinger

  Sukrin kan evt erstattes av splenda -men splenda har lett egenvekt og en må redusere vekten her vil jeg tro. Jeg har resusert godt på sukrinmengder i oppskriftene og du kan evt bruke både sukrin og splenda -det vil redusere den kalde sukrinsmaken ytterligere

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.