Stekt paprika

Til kraftig grillmat er det ofte godt med noe med litt søtsmak.  Stekt eller grillet paprika gir akkurat rette søtlige smak .

Når jeg lager disse jukser jeg litt i forhold til skikkelig grillete paprika, men pytt noen snarveier må være lov.

Del paprika slik at en har store stykker med skinn på.  Legg paprika bitene med skinnsiden opp på bakepapirkledd plate og ha noen dråper olje over før det hele settes i varm stekeovn -gjerne med grill, da går det fort.

Når en griller paprika skal de egentlig grilles til skinnet er svart og så avkjøles litt for dette plukkes av ……. utrolig kjedelig jobb. Det jeg har funnet ut fungerer godt smaks og konsistensmessig er å la de ligge i ovnen til de begynner bli myke -skinnet krøller seg litt men har fortsatt samme farge.  med grill i ovnen er dette gjort på bare noen få minutter 3-5 ? (er såååå dårlig til se på den klokken )

Ta parikaen ut av ovnen, legg de på fat og dryss evt litt parmesan over.  Snadder tilbehør til blandt annet  kraftig kjøtt.

Her servert til stykker av marinert lammekjøtt og pepperbiff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Stekt paprika”

  1. Frida - 28.06.2011 12:47

    Haha, det er godt å se at det ikke bare er meg som synes den der paprikaskrelleprosessen er dødsens kjedelig. For noe PLUKK! Men dette ser jo veldig enkelt og greit ut da 🙂

  2. Makronella - 28.06.2011 13:00

    Jepp -det er kjedelig det å skrelle de, Denne metoden fungerer helt fint for meg -smaken er god og jobben lett …….. Kan det bli bedre 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.