Skal du til Danmark i sommer…….

Forleden  hadde vi en fantastisk middag,  marinert lammekjøtt som grilles og nytes med det tilbehør en velger.  Kjøttet jeg brukte  pleier jeg kjøpe noen pakker  med fra Danmark.   Tenkte tipse andre om det og her.

Det eneste sted jeg har funnet det er i Aldi butikkene i frysedisken der.  Ikke en butikk jeg pleier besøke så ofte, og i hvertfall ikke for å se etter kjøtt der.  Fikkselv tips om det for noen år siden og har blitt en favoritt her i huset.  Det er varierende størrelse på stykene i pakken men som regel ikke så store, fint å kombinere med annet kjøtt.  Syns å huske prisen ligger et sted mellom 50 og 60 kroner, men det er absolutt verdt prisen for en snaddermiddag en gang i blandt.

Slik ser pakkene ut :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.