Nykål

Litt «matlei» til frokosten i dag, hadde ikke lyst på noe liksom av det jeg haddee helt til jeg kom på nykålen jeg hadde.  Dette er knapt en oppskrift, så enkelt at alle kan.  Ikke unikt for meg heller, Frida i   Lchf-bloggen hadde samme for en tid tilbake og sikkert flere med henne

Noen stykker av kålen , dampe detil de er myk. Legg over på tallerken og ha på et  par gode skiver med kviteseid smør (eller vanlig smør) Nykvernet pepper og nyrevet parmesan over. Jeg elsker parmesan -setter fantastisk smak på maten, men den må være fersk og nyrevet, det pulveret som kommer ut fra en boks duger ikke ………

Tilbake til kålen,  skikkelig snadder frokost.  Er i grunnen utrolig hva som kan bli en helt naturlig frokost etter en stund på lavkarbo.  Før ville jeg vel ment folk var gal om de spiste kål til frokost 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Nykål”

  1. Marianne G - 20.06.2011 10:07

    Det er utrolig hva en får lyst på etter en stund på lavkarbo også :o)

    Jeg har aldri vært noe glad i tradisjonelle, norske grønnsaker, men dette så veldig godt ut. Vett ikke om det blir til frokost, da.

    Takk for en flott blogg forresten.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.