Meatza

Hos Lena Beatrice så jeg at hun ville teste ut meatza…….. tok en stund før jeg koblet navnet gitt……. men bildet koblet jeg umiddelbart som noe snadder.

Kikket litt forskjellige steder etter oppskrifter  og fremgangsmåter, bla der Lena linket –kostdoktorn, og satte i gang.  Ble vel litt man tager hva man haver av denne, men det er jo akkurat slik mat jeg liker -ikke noe fancy spesielt, bare enkelt og greit det man har.

Jeg brukte følgende :

2 pakker kjøttdeig

3 egg

salt

oregano

kyllingkjøtt i terninger

chaminjong

paprika

løk

pizzasaus

revet ost

 

Utrolig enkel fremgangsmåte.  ha kjøttdeig salt og egg i en bolle eller i foodprosessor som jeg brukte -bland det sammen.

Smør deigen utover bakepairkledd langpanne og stek i ca 10 min v 225 grader.  Deigen krymper litt sammen.

Ta den ut, fyll den med det du måtte ønske.  Jeg hadde kyllingkjøtt i terninger, pizzasaus sopp parika, løk og ost over det hele til slutt .  Inn i ovnen igjen -fortsatt 225 grader og stekte vel ca ti min til -da var osten passe gylden og godt smeltet.   Husk ovner er forskjellig -så følg med.

Utrolig mettende og utrolig god «pizza»  Rester var det og tross sultne mannfolk, de (restene altså ) har jeg gjemt så jeg har et måltid neste dag:)  Dette blir helt klart en rett som skal lages igjen.  Har allerede merket den til venninneklubbkveld til høsten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

5 kommentarer til “Meatza”

 1. Cathrin - 24.06.2011 08:45

  Oj oj, akkurat hva jeg trengte. Tenkte å prøve meg på Pizza i dag, men da blir det helt klart denne. Takk 🙂

 2. Line - 01.07.2011 18:30

  Denne er berre suuuuper!!! 🙂 <3 God helg til deg, supre menneske!!

 3. Makronella - 01.07.2011 22:32

  Kjekt at den falt i smak, og takk , god helg til deg og samt alle andre som leser 🙂

 4. Mmmmmeatza:) « Et matvraks desperate søken etter mat… - 30.04.2012 17:21

  […] av hvete eller raske karbohydrater. Her er nemlig bunnen laget av kjøtt! Laget meatza inspirert av denne […]

 5. Meatza - 07.04.2013 22:23

  […] av de var Metza, det ligner en pizza der bunnen består av kjøtt. Oppskrifta hadde hun funnet på Lavkarbo gjort enkelt. Det var godt! Blir å prøve denne igjen, ser for meg at gresk salat passer godt til. Oppskrift […]

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.