I gang igjen

Siden slutten av november har det ikke skjedd stort på vekten – opp et kilo i begynnelsen av desember etter en helgetur, men det forsvant fort igjen.
Jula kom jeg gjennom uten noe dramatisk endring på vekten -5-600 gram i variasjon, ingen ting med tanke på at det var jul.  Det rare er at tidligere i mine jag etter lavere vekt har slike «nederlag» fått meg ut av balanse og fått vekten til øke enda mer, men ikke denne gangen på lavkarbo.
Går vekten opp, vet jeg som regel hvorfor og klarer bevare roen og fokus og få den på rett kjøl igjen.  De siste dagene har jeg skjerpet meg med hensyn til å spise helt riktig -mer fett og ikke minst nok vann – iallefall mye mer enn siste måned eller skal jeg si to ? Og det lønner seg. Plutselig etter to måneder stillstand forsvinner grammene igjen -sakte men sikkert – det inspirerer til enda bedre fokus og enda mere vanndrikking -er allerede på dagens andre liter. Er bare en novise og nybegynner i lavkarbo verdenen men jeg lærer stadig, og har heldigvis en god mentor også.  Pluss at der er mye å hente i forskjellige blogger og på http://forum.lavkarbo.no/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “I gang igjen”

  1. Line - 26.01.2010 13:13

    Så bra at ting er på gli igjen. Det er lett å gi opp når man står stille eller vekten går oppover. Men det virker som du har funnet en fokus og vet hva du vil.

  2. meg - 26.01.2010 13:16

    Jeg har lenge visst hva jeg ville, nemlig nedover 😉 men denne gangen har jeg heldigvis funnet riktig verktøy – og jeg kan absolutt leve med det -og leve godt med det, det er jo et utrolig gode.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.