Lavkarbo

I  mange år har jeg hatt noen kilo for mye – «alt» har vært prøvd mer eller mindre vellykket -gått ned noe -og vips på igjen med renter . 

Etter  sommeren hadde jeg en alvorsprat med meg selv -prøvde omprogrammere hodet lite granne samtidig som jeg faktisk brukte noka pulver , drittlei som jeg var av alt både mat og meg selv -så kom jeg borti lavkarbo -nope ikke noe for meg, har jeg lenge sagt -herlighet ikke spise brød eller pasta ???? hva skal jeg da spise.  Denne gang var jeg klar for å prøve og gikk i gang .først litt light utgave før jeg hev meg på dypt vann -og lyktes -til jul var ti kilo borte -og jeg er der nå at jeg håper ti nye er borte til sommeren – Jeg leser og lærer -prøver og feiler og lykkes og nye matvaner og retter dukker stadig opp

Som i dag da skulle jeg prøve lage dessert -he he vi som har slikt på julaften, men noe utskeielser må til -så jeg hev meg over en Heistad gele pose og en kremfløte -hadde hørt at det ble fin fromasj ……… joda det ble gele og det ble krem men så var det blandingen da ……… hvordan ? gelen var jo litt sånn småbit aktig etter jeg pisket den igjen…….. Men når alt annet slår feil : LES bruksanvisningen : gelen må ikke stivne -nei hei, den må ikke det nei, ja ja min altetende yngste syns krem med gele-biter i var godt så det kan jo være født en ny oppskrift.

Videre har en jo hørt at det kan lages gele av fun light og gelatin – men hvor mye saft og hvor mye gelatin ?? Så jeg prøver igjen – også på fromasj …… ny krem og ny gele -etter to timer mer gelatin i begge deler …. her er det bare vente i spenning ……….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.