Megaburger

Jeg har tidligere laget karbonader .  Denne gangen  har jeg valgt en litt annen fremgangsmåte for å lage noen store megaburgerne.   Jeg ønsket noen store mettende burgere som jeg kunne ha til hamburgerbrødene og endte med følgende :

400 gram kjøttdeig

en bit purre

et lite stykke chili

salt

peppermix

2 ss pesto

1 egg

Finhakk purre og chili og bland det sammen med resten av tingene til en deig.  Lag 4 store burgere som legges på et stykke matpapir frem til steking -dette for klare å løfte det videre og at de ikke klistrer seg sammen.

Kan stekes på panne , men jeg velger å grille de.  La de ligge til det er stekeskorpe på under -ellers vil de bare gå i stykker.  La de bli gjennomstekt.

Hamburgerbrød deles og burgeren legges inni sammen med salat, tomat , fetaost, dressing -ja hva man har og måtte ønske ha i.

Lettvindt greit måltid som metter god og som hører med til grillsesongen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Megaburger”

 1. Sissel Sporaland - 27.04.2011 09:18

  Megaburgeren vil jeg prøve, men har du oppskrift på lavkarbo hamburgerbrød også.Eller hva har du brukt/kjøpt.

 2. Makronella - 27.04.2011 09:20

  Brødet som er på bildet er lavkarbo. Følger du linken til det i begynnelsen av innlegget (rød tekst ) finner du oppskrift 🙂

 3. lillian hjørungdal - 27.04.2011 09:24

  Hei,ser veldig gode ut,lager nesten de samme,men bruker karbonadedeig,litt sunnere?;-)

 4. Makronella - 27.04.2011 09:34

  Joda karbonade deig er magrere, men på lavkarbo skal en ha litt fett i seg og for erstatte energien fra karbohydratene så går fint å bruke kjøttdeig her. Men bruker en del karbonade også, men denne gangen var det tomt for det.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.