Siste nye forandringer

Da den nye bloggen ble lansert for noen uker siden manglet noen småting, men jeg valgte legge den ut likevel -resten skulle komme i løpet av noen dager – Line som har hjulpet meg hadde det nesten klart.  Hun trengte bare noen bildekollasjer av meg og litt tekst.  Det fikk jeg fikset fort og sendt over.   Line  har jobbet jevnt og trutt i ledige stunder med det som gjensto – ny header og et par sider, men har ikke ville lagt det ut før jeg hadde sett og godkjent.

Først i går kveld da hun kom hjem fra sitt program for dagen fikk vi pratet sammen med hver vår pc foran oss og jeg fikk sett og godkjent det hun hadde snekret sammen.  Jeg må si jeg er kjempefornøyd med resultatet – med headeren der vi har brukt bilder fra bloggen og med både siden med linker (som ikke er ferdig enda  )  og ikke minst med ingrediens siden -eller kjekt å ha -siden som jeg valgte å kalle den.  Det ble litt knipsing og jobbing med å sette sammen kollasjene, men jeg tror jeg har hatt den letteste jobben der.  Det tekniske og grafiske rent sånn blogg design messig har jeg lite stille opp med -så nok en gang Stor takk til Line 🙂  Jeg ville aldri klart dette uten den hjelpen jeg har fått.

Så nå er det bare å jobbe videre med å prøve ut oppskrifter og ideer.  Knipse det en lager og holde idebanken oppe slik at det kan komme innlegg og bilder på sidene i bloggen.

Fortsatt god påske til dere som er innom og leser i disse påsketider 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

7 kommentarer til “Siste nye forandringer”

 1. Janicke - 23.04.2011 10:08

  Grattis med ny header! Kjempe fin og de nye sidene var kjekt. Takk for link 😀 Ha en fortsatt kjempe god påske!!!!

 2. Makronella - 23.04.2011 13:09

  Takk takk -jeg er rimelig godt fornøyd nå, ja 🙂

 3. Tante T - 24.04.2011 07:41

  Hei.
  Sia di vil hjelpe meg i tia framover.har tidligere følgt oppøegget. ferie gjorde det litt vanskelig + at nye innputt er nødvendig.
  Tusen takk

 4. LenaBeatrice - 24.04.2011 12:15

  Takk for link Makronella.
  Tror jeg skal lage meg en slik linkside jeg også!

 5. Makronella - 26.04.2011 11:27

  Janicke og Lena – klart jeg måtte linke til dere, er jo innom hod dere og myser rundt daglig daglig 🙂

  Tante T -hyggelig at du finner inspirasjon her Lykke til videre 🙂

 6. aslaug - 26.04.2011 19:08

  Hei! så fin denne bloggen er!!

 7. Makronella - 26.04.2011 19:51

  Takk for det Aslaug 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.