Biff med spinat

 

I går falt jeg for fristelsen til kjøpe en stor pose med frisk spinat – men da jeg kom hjem med den,  kom tanken -Hva søren gjør jeg med dette da -eneste erfaring med spinat er barndommens spinatsuppe pluss at jeg har  hørt fra andre at det er godt …………….

I dag fikk jeg med noen biffer hjem.  De ble stekt etter alle kunstens regler -3 min pr side så hvile i 5-6 min.  I hviletiden fikk godt vasket og tørket spinat surre litt i pannen sammen med en god klatt smør, da fdet begynte bli mykt helte jeg over fløte og et par skjeer med frisk revet parmesan,  lot fløten få et oppkok og tykne litt før det hele ble servert sammen med biffen.  Godt med litt nytt tilbehør og nye smaker.

 

 

Har funnet noen oppskrifter på nettet som og skal prøves ut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Biff med spinat”

  1. Frida - 21.09.2010 17:14

    Det så veldig veldig godt ut. Jeg elsker spinat, og det går knapt en uke uten at jeg spiser spinat i en eller annen form. Også så sunt da gitt 😉

  2. Makronella - 21.09.2010 18:39

    Ja det var godt -fant et par oppskrifter hos deg som jeg skal prøve ut -bla en med bacon og fløte -muligens allerede i morgen 😉

  3. Veronica - 24.09.2010 11:16

    Hender jeg kjøper en ferdigpizza med spinat og kylling på, den er egentlig ganske god! Så lag noe "pizza-lignende" og ha på litt strødd rundt!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.