Lett med fett

 

I september utgaven  av bladet «TARA» er store deler av forsiden dekket med teksten -«slankekuren alle snakker om -Bli lett med fett»  Det hender jeg kjøper det bladet innimellom og jeg ble skikkelig nysgjerrig på dette så det fikk bli med hjem fra butikken.  Satte meg spent ned og åpnet bladet klar for kopiere nye i\oppskrifter kansje og få nye tips.  Artikkelen omhandler for det meste ketolysekuren og gir en generell innføring i hva som skjer i kroppen når en kutter karbohydrater.  Det er og to stykker som forteller om sine erfaringer med lavkarbo, men det er veldig generelt om hva man kan og ikke kan spise,  Et par tre oppskrifter , en på omelett, en på gele av fun saft og et brød -Ikke mye spennende altså

De har med noen henvisninger til litteratur.  Hele 7 sider har de spandert inkludert et helsides bilde, 9k men jeg må si jeg var litt skuffet over hvor generelt det var- litt gode tips noen retter ol hadde vært mer interessant, iallefall ut fra mitt syn.

 

 

Men bladet har flere andre sider, høstens moter og tilbehør,  det skal og bli studert, med kiloene som er vekk kan det jo være det dukker opp noe fristende der;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.