Påskegrill

I helgen har grillen vært fremme igjen. På rema fant jeg en pakke med hvitløksmarinert fårefilet,  Denne fikk en omgang på grillen – brunet først og så stekt videre på lavere temperatur. Utrolig smak på kjøttet -ikke helt hverdagskost, men det er jo påske ……

Som tilbehør til denne hadde jeg frisk asparges og fløtegratinert sellerirot -oppskrift finner du her på LCHF-  bloggen. Skikkelig snadder -samme konsistens som fløtegratinerte poteter men med en mye sprekere smak.  I tillegg hadde jeg også  fetakrem.  fant ut jeg ville teste ut oppskrift jeg så i Trines matblogg fremgangsmåte her – greit å vite hvordan ting er før jeg evt lager det til gjester 😉  Slett ikke dum den heller og blir garantert brukt utover sommeren.

Fløtegratinert sellerirot – anbefales !

 

god start på påsken 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Påskegrill”

 1. Frida - 18.04.2011 09:34

  Ser snadder ut! Grillet fårefilet høres jo bare helt himmelsk ut!

  Den fetakremen prøvde jeg meg også på i helgen, men bytta ut chilien med timian. Det var kjempegodt!

  God påske til deg Makronella

 2. Makronella - 18.04.2011 09:50

  Lurt med timian – hi hi tenkte flere smaksvarianter da jeg rørte det sammen – men man tager det man haver -der og da 😉

  God påske til deg og !

 3. Janicke - 18.04.2011 11:09

  Å det ser yammi ut! Fårekjøtt er supergodt. Jeg har ikke testet fløtegratinert sellerirot enda. Bare jordskokker. Får teste det ut i påska. Den fetakremen høres også super god ut 😀 Ha en riktig god påske Makronella 😀

 4. Makronella - 18.04.2011 11:24

  Kan virkelig anbefale fløtegratinerte sellerirot .
  Gods påske til deg også.
  Det kommer nok flere oppskrifter i påsken. Ikke noe reising på meg Jeg skal bare dagsturer, eller kose meg på terassen i sola. Litt kokkelering blir det og.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.